Pripremite se na vrijeme: Upišite Algebrine programe za državnu maturu

ilustracija

Polažete li ove godine državnu maturu, Studentski centar Šibenik i otvoreno učilište Algebra pozivaju vas da se pripremite na vrijeme. Položite uspješno državnu maturu i upišite željeni fakultet već na prvom roku.

Veleučilište u Šibeniku, te Studentski centar Šibenik u suradnji s Otvorenim učilištem Algebra donosi vam najrašireniji i najtraženiji program priprema za državnu maturu koji se provodi u čak 13 gradova diljem Hrvatske.

U svom gradu upišite Algebrine pripreme za najtraženije fakultete i predmete državne mature na obje razine: Matematika (A i B), Hrvatski (A i B), Engleski (A i B),  koje kreću već u studenom.

Čak 93 posto polaznika Algebrinih priprema za državnu maturu upisuje željeni fakultet već na prvom roku, a više od 10 tisuća maturanata u posljednje tri godine pristupilo je jedinstvenim Algebrinim probnim ispitima prije mature. Riječ je o simulaciji prave mature koja omogućuje testiranje znanja, u jednakim uvjetima koji te očekuju na maturi, svega nekoliko mjeseci prije samih ispita.

Na Algebrinim priprema očekuje te ulazno testiranje predznanja, ekskluzivni priručnici za svaki predmet, velika baza online zadataka za vježbu, dodatne konzultacije prije ispita uključene u cijenu, te predavači s dugogodišnjim iskustvo.

Osim Algebrine web stranice, www.drzavnamatura.hr, koja donosi sve detalje o pripremama i novostima o državnoj maturi i koja u tijeku samih polaganja ispita broji više od 100 tisuća posjeta, posebnost Algebrinih priprema je i aktivna zajednica od 30 tisuća maturanata na  facebooku https://www.facebook.com/drzavnamatura.hr

U najvažnijoj godini srednjoškolskog obrazovanja ništa ne prepuštajte slučaju. Upišite Algebrine pripreme u svom gradu i postanite već ovoga ljeta brucoš željenog fakulteta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.