Proljeće na bedemima tvrđava: Barone i sv. Mihovil od nedjelje produžuju radno vrijeme

Šibenske tvrđave produžuju svoje radno vrijeme od nedjelje kada će sv. Mihovil i Barone biti otvoreni za posjetitelje svakodnevno od 9 do 20 sati.

– U nedjelju, na sam Uskrs, posjetitelje Tvrđave Barone uz kavu očekuje i u  tradicionalna uskršnja pogača. Pozivamo sve posjetitelje da i ostale proljetne dane provedu na bedemima naših tvrđava – poručuju iz Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Pauze od razgledavanja tvrđave sv. Mihovila od 6. travnja posjetitelji mogu provesti opuštajući se u prekrasnom ambijentu ispod najpopularnijih tribina na otvorenom. Ugostiteljski objekt Castrum i ove godine priprema raznolik izbor toplih i hladnih napitaka namijenjenih trenutcima uživanja.

Podsjećamo da je cijena godišnje članarine za Klub prijatelja šibenskih tvrđava 50 kuna s kojom je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Ljetna sezona dobrih vibracija na tvrđavi sv. Mihovila sve je bliže, stoga je važno napomenuti da članovi Kluba prijatelja u City pointu šibenskih tvrđava ostvaruju 10 posto popusta pri kupnji ulaznica za najavljene koncerte talijanske jazz senzacije Maria Biondija te nezaustavljive rock buntovnice LP.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.