Provjerite što se sprema: Tradicionalna Šibenska večer u hotelu Westin

Arhiva

Još jedna Šibenska večer u Zagrebu, po običaju u Kristalnoj dvorani hotela Westin, održat će se 25. veljače 2017. godine s početkom u 20 sati.

– Pozivamo sve Šibenčane, one koji se tako osjećaju te sve šibenske prijatelje da se okupe na najvećem godišnjem druženju i uz nekoliko sljedova hrane, pokoju butelju vina i red pjesme i plesa nazdrave Društvu Šibenčana i sebi samima, poručuju iz Kluba Šibenčana.

Za pjesmu, ples i zabavu ove godine je zadužen bend Bagatin, spreman da do dugo u noć uz red šlagera, a zatim rock plesnih hitova drži atmosferu na visokoj razini.

Ulaznice mogu kupiti svi članovi društva, za studente su u svakodnevnoj prodaji od četvrtka od 18 sati u prostorijama Kluba Šibenčana, a za sve ostale članove bit će organizirana prodaja u Klubu Šibenčana u subotu 18. veljače od 11-13 sati.

Cijena za članove je 250 kuna, a za studente članove 150 kuna.

Također, studenti se mogu od četvrtka 16. veljače učlaniti na šanku Kluba uz popunjenu pristupnicu, po cijeni od 30 kuna, dok ostali članarinu od 100 kuna trebaju uplatiti na račun Društva.

Za sve informacije i rezervacije javite se na brojeve mobitela:
099 219 2606
098 936 7209 (za studentsku populaciju)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.