Restoran u kojem je počela karijera Miše Kovača uskoro će na prodaju za 2,4 milijuna kuna

Foto: Facebook

Trgovački sud u Zadru sazvao je, za 25. listopada, ročište radi izjašnjavanja o vrijednosti nekadašnjeg Rivijerinog restorana Dubravka na Šubićevcu, koji će, sada kada je rješenje tog suda o prodaji postalo pravomoćno, ići na javnu dražbu.

– I na toj nekretnini, kao i na hotelu Krka, razlučno pravo ima tvrtka Mobilia pa pretpostavljam da će procedura biti slična. Razlučni vjerovnik ima mogućnost prijebojem potraživanja preuzeti i ovu nekretninu. Za utvrđivanje vrijednosti više se ne saziva skupština vjerovnika već sud samo određuje ročište na kojem ću predložiti cijenu koja je utvrđena vještačenjem. Pretpostavljam da će ona biti i prihvaćena – kazao nam je Ivica Matas, stečajni upravitelj Rivijere.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Riječ je o samom objektu nekadašnjeg restorana i okolnom zemljištu ukupne površine 1.590 četvornih metara procijenjenima na 2,4 milijuna kuna. Nekad iznimno popularan restoran Dubravka izgorio je dijelom u požaru prije pet godina, a poznato je i da je baš u njemu svoju pjevačku karijeru počeo legendarni Mišo Kovač.

dubravka0

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.