Rezervirajte nedjelju za dobru marendu uz vrhunsku glazbu na Baroneu

 

Gastro tura okusima šibenskog kraja uz najljepši pogled  s Tvrđave Barone nastavlja se svakim danom, a u nedjelju, 5. studenog, od 10 do 14 sati možete uživati uz glazbenu podlogu Indigo Dua.

Marendin u gastro – kulturnom centru na Tvrđavi Barone vam nudi selekciju najukusnijih lokalnih proizvoda i vrhunskih vina po promotivnim cijenama. Delicije poput ovčjeg, mišnog i kravljeg sira, pršuta, pancete te džema od smokava, proizvedene su kod lokalnih malih i srednjih proizvođača sa šibenskog područja i objedinjene na Marendin pijatima.

Da bi bio potpun, marendin je potrebno zaokružiti čašom vina! Među ostalim, na izbor se stavljaju Toranac, Maraština, Lasin i Babić, vrhunska vina šibenskih i lokalnih vinara, stoga ne propustite priliku za dobrom kapljicom.

U nedjelju, 5. studenog od 10 sati možete uživati u Barone marendinu uz glazbenu podlogu, šibenskoj publici već dobro znanog, Indigo Dua! Uigrani dvojac, Katarina Vučetić i Marjan Slavica, izvodit će obrade najvećih pop – rock hitova.

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ulaz je slobodan, a ostali zainteresirani posjetitelji trebaju imati važeću dnevnu ulaznicu koju mogu kupiti na ulazu same Tvrđave Barone.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.