SDP-ov Rajić piše Buriću: ‘Neodgovorni ste. Počnite sa uređenjem dječjeg igrališta Rasadnik!’

Šibenski SDP pozvao je gradonačelnika Željka Burića da što hitnije postavi umjetnu travu na malonogometno igralište na Vidicima, popularnom ‘Rasadniku’. U otvorenom pismu kojeg potpisuje Ivan Rajić, potpredsjednik šibenskih socijaldemokrata navode kako te radove traže brojni roditelji, bake i djedovi, kao i nogometni sportski rekreativaci.

Rasadnik 1

Rajić piše da je ‘umjetna trava uklonjena je također kao rezultat građanskog negodovanja oko prijašnjeg stanja nogometnog terena, da bi isti građani u nevjerici dočekali da ste Vi kao gradonačelnik, kao i aktualno vodstvo gradske četvrti Vidici, očito zaboravili na potrebe djece i sportskih rekreativaca za igrom i rekreacijom. Preko 6 mjeseci ste, uključujući cijelo ljeto i školske ljetne praznike, ostavili nogometno igralište u Rasadniku bez umjetne trave, što je za sve odgovorne u ovoj cijeloj priči vrlo sramotno i neodgovorno. Gradonačelniče, prije par dana razmjenjujete ovlasti sa Vašim prvim suradnicima, te sa gradskim tvrtkama, a i oni s Vama, oko održavanja dječjih i rekreativnih sportskih igrališta. Dok se Vi prepucavate, a to sad već traje neugodno dugo, roditelji koji plaćaju od i onako povećanu komunalnu naknadu, ne dobivaju komunalni razvoj i kvalitetna komunalna rješenja. Za to ste odgovorni Vi gradonačelniče, aktualna gradska vlast, kao i predsjednici većine gradskih četvrti i mjesnih odbora, koji o ovakvim temama ne vode nikakvu brigu’, piše Rajić Buriću te zaključuje da ‘Grad Šibenik kao prijatelj djece ne zavrjeđuje ovakvu nebrigu za uređenjem dječjih igrališta!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.