SDP: ‘Šibenčani ne nasjedajte, još ćemo mi šetati starom Poljanom’

Gradski odbor SDP-a Šibenik oglasio se na temu središnjeg gradskog trga priopćenjem pod nazivom ‘Šibenčani ne nasjedajte – još ćemo mi šetati starom Poljanom’. U priopćenju koje potpisuje  Joško Šupe, predsjednika Kluba vijećnika SDP-a i potpredsjednik Gradskog vijeća ŠIbenika, ističu  zadovoljstvo što projekt rekonstukcije sustava odvodnje kreće.

– Drago nam je da projekt rekonstrukcije sustava odvodnje na potezu uz Poljanu konačno kreće, ali ovo je projekt ‘Vodovoda i odvodnje’ , a ne nesposobne gradske vlasti koja ovaj prijeko potreban komunalni projekt želi upakirati pod početak megalomanskog projekta Poljana. Jer kako drugačije tumačiti podatak iz proračuna (Plan razvojnih programa grada Šibenika 2017.-2019.) u kojem je za slijedeću godinu u vezi Poljane predviđeno 100 tisuća kuna, stoji u priopćenju.

 

poljana

– Izbori su blizu, a gradonačelnik po običaju pokušava prikriti četiri godine (ne)rada u zadnji čas lijepom pričom u lijepom celofanu prebacujući po običaju ‘lopticu’ na nekog drugog ili pak svojatanjem tuđih projekata. Pokušava nam zamazati oči kao što to radi u „slučaju pumpa“, kao što to radi ‘slikovnicom’ za kabine na Jadriji (novca za uređenje – dakle realizaciju nema u razvojnim programima grada za razdoblje 2017.-2019.). I zato drage sugrađanke i sugrađani molimo Vas ne nasjedajte na PR priče našeg majstora iluzije jer ćemo se mi još našetati našom starom Poljanom, poručio je Šupe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.