Liječenje košta 100 tisuća kuna

‘Ši meetovci’ organiziraju Božićni donatorski susret na rivi: ‘Ove godine pomažemo Jeleni Vukšić’

Kao što smo već najavili ovogodišnji ‘Božićni donatorski meet’ u organizaciji udruge ljubitelja automobila ‘Ši meet’ bit će održan 21. prosinca na šibenskoj rivi s početkom u 14 sati.

– Najprije bih naglasio da bez svesrdne pomoći Grada meet ne bi bio moguć i tu bih istaknuo ulogu dogradonačelnika Paška Rakića koji je uvijek tu za nas i uvijek spreman pomoći. Što se tiče samog susreta, sve će biti isto kao i lani. Svi su dobrodošli bez obzira na marku i sređenost automobila, bitno je doći i pomoći. Bit meeta je opet humanitarna akcija koju ove godine organiziramo za Jelenu Vukšić koja boluje od progresivne mišićne distrofije. Kod nas je to rijetka bolest, a liječenje košta oko 100 tisuća kuna. Do Jelene smo došli preko udruge Aurora jer oni uvijek znaju u kojem je trenutku nekome najpotrebnije pomoći – naglasio je predsjednik udruge Denis Goreta.

Susret bi trebao trajati od 19 sati kada će ‘meetovci’ nastaviti druženje u parku jer je vrijeme Adventure te će imati pokazati gostima božićno ozračje Šibenika.

– Imat ćemo DJ na raspolaganju do 19 sati, a sami program neće sadržavati nikakva natjecanja i slično nego nam je cilj okupljanje i druženje.Za sve koji dođu pripremili smo poklone dobrodošlice čisto neku sitnicu da imaju za uspomenu. Očekujemo jako dobar odaziv pa ćemo tako imati iz Njemačke tri auta, iz Međimurja četiri, tu će biti naši stari prijatelji iz Varaždina i Zagreba, a Split i Zadar ne treba ni spominjati jer su oni uvijek tu. Bit će to jako dobra reklama za Šibenik – zaključio je tajnik udruge Ivan Jakić.

‘Ši meetovci’ pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na rivu, druže se, upoznaju nove ljude i što je najvažnije da pomognu Jeleni te joj bar malo uljepšaju božićne blagdane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.