Šibenčani i ove godine na Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA

Najpoznatija domaća izložba inovacija ARCA jubilarnu 15. godinu zaredom u Zagrebu okuplja kreativce i inovatore iz cijelog svijeta. U tri dana, od 19. do 21. listopada u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici bit će predstavljeno više od dvije stotine inovacija iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Kine, Irana i Libanona. Suorganizatori izložbe su Hrvatska zajednica tehničke kulture, Nacionalna i sveučilišna knjižnice u Zagrebu, Međunarodna federacija nacionalnih organizacija inovatora (IFIA) i Sveučilište u Zagrebu.

Novost je da će ove godine zajedno s ARCOM biti održana i deveta po redu AGRO ARCA, međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji.

Na izložbi i sajmu će se uz uspješne inovacijske tvrtke, samostalne inovatore, udruženja inovatora te znanstvene institucije predstaviti i velik broj domaćih fakulteta i mladih inovatora, mahom studenata. Među izlagačima su i inovatori iz šibenskog Društva inovatora „Faust Vrančić“, Bojan Cinotti i Radovan Vukša. Cinotti će se predstaviti sa svojim Marinedronom 2, a Vukša s Multipraktik kombinirkom.

S više od dvije stotine inovacije iz različitih područja ljudskog rada, od znanosti, tehnologije, elektrotehnike, preko medicine, poljoprivrede, prehrane do rekreacije i zabave, ARCA i AGRO ARCA dobar su poziv da ovog listopada posjetite Zagreb.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.