Šibenčani o slučaju Šešelj: ‘Svit je lud, Europa je luda, ništa čudno’

– To je odraz međunarodnih političkih odnosa koje veze nemaju s pravom. Prateći dugogodišnji proces, bilo je očito da oni uopće nemaju optužnicu napravljenu kako bi ga optužili, tako da nisam iznenađen – komentirao je naš sugrađanin Aleksandar odluku Haaškog suda da Vojislav Šešelj bude oslobođen po svih devet točaka optužnice.

anketa 5 010416

anketa 7 010416

– Šta se tu ima komentirati? Nemam riječi – ogorčeno nam je rekao jedan od prolaznika koje smo pitali za komentar, a s njim se složila i Gorana.

anketa 3 010416

– Katastrofa. To je sramota. Bez teksta sam i u nevjerici – tvrdi Gorana, a Stipe se, kaže, jučer vratio iz Njemačke i to je prvo što je po dolasku u domovinu čuo.

anketa 4 010416

– To je nečije maslo i nema se tu što više reći. Nevjerojatno – poručio je Stipe, a jedan se barba potrudio analizirati to što slikovitije.

– Svit je lud. Europa je luda. Nema se tu što reći. Jednostavno ne mogu vjerovati da takav čovjek nakon svega može biti na slobodi – zaključio je našu današnju anketu još jedan razočarani sugrađanin.

anketa 1 010416

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.