Šibenčanka Antonela Bračanov u utrci za Kraljicu Hrvatske, pogledajte tko se još natječe

Šibenčanka Antonela Bračanov mogla bi preuzeti krunu i postati Kraljica Hrvatske. Naime, rovinjski hotel Lone 4. prosinca bit će centar ljepote zahvaljujući izboru za Kraljicu hrvatske – jednom od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najpoznatija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom ‘Kraljica Hrvatske’.

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima drugog programa Hrvatske radiotelevizije, koji će u cijelosti pratiti i prenositi ovaj veličanstven događaj.

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima i u elegantnim krznenim kaputima.

Izbor će voditi Mario Sedmak i Uršula Tolj, a za zabavu između biranja pobjednice zapjevat će mlada kantautorica Mia Dimšić te Boris Novković. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama zaplesat će odlična plesna skupina Megablast. Inače, ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese kraljica.direkcija@gmail.com.

Antonela Bracanov Bjanka Vrkic Ivana Kardum Kaori Mainenti Lauren Cooper Ljiljana Savic Margarita Veza Marina Bakovic Natali Lauc Patricija Botic Paula Tandara Sara Horvat Sara Husar

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.