Šibenik spreman za najluđu noć: Program na sve tri bine počinje u isto vrijeme

Šibenik je spreman za najluđu noć u godini gdje će glazbeni program na tri bine početi istovremeno, u 22.30 sati.

Na glavnoj pozornici na Trgu Pavla Šubića 1, Šibenčane i njihove goste zabavljat će i u Novu godinu uvesti Kawasaki 3P. Odatle će svoje čestitke uputiti šibenski gradonačelnik Željko Burić i župan šibensko-kninski Goran Pauk, a u ponoć će biti ispaljen i prigodni vatromet. Nakon čestitki, iza ponoći, počet će glazbeno-svjetlosni spektakl makedonskog glazbenika Kirila Djaikovskog i Davida Liona.

Publika koja Novu odluči dočekati u Perivoju Roberta Visianija, plesat će uz četiri dobro poznate dame u pratnji svoga benda novosadske The Frajle.

Adventurinim Trgićem ‘drmat’ će mostarski Roof AW kolektiv, a noć će kulminirati nastupom najboljeg elektronskog izvođača u regiji After Affair iz Sarajeva.

Podsjećamo, zbog organizacije dočeka Nove godine večeras će biti zatvoren promet duž šibenske rive, a danas od 14 sati pa sve do 2. siječnja u 7 sati ujutro besplatna će biti sva gradska parkirališta, uključujući i parkiralište na TEF-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.