Šibenik ugostio City Games: Na rivi zavladala prava natjecateljska atmosfera

Nakon niza kvalifikacijskih susreta duž jadranske obale, Šibenik je u četvrtak  po četvrti put ugostiti takozvani challenger, susret čiji će pobjednik osvojiti kartu za hrvatsko City Games  finale u Viru 10. kolovoza.

Od 19,30 sati na šibenskoj rivi ekipe Šibenika, Posedarja, Pirovca, Komolca, Ploča i Metkovića nadmetale su se u nizu zabavnih i napetih disciplina kao što su  leteći vaterpolo, vodena košarka, pršuta i vesla, a pobjednik ovog susreta plasirao se na hrvatsko City Games finale u Viru 10. kolovoza.

Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Ploča i oni putuju u finale gdje će se boriti za titulu nacionalnog prvaka, dok je Šibenik zasjeo na treće mjesto.

 

SNAGA Šibenski portal

Jadranske igre u Šibeniku

Iako je proteklih godina Banj bio domaćin ovog natjecnja, odluka u premještanju na šibensku rivu došla je od strane organizatora, a istu je u potpunosti podržao i Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika.

– U potpunosti se slažem s tom odlukom jer ovdje je puno veća koncetracija ljudi i mislim da je riva bolji izbor od Banja, kazao nam je Karađole.

Na mulu Krke ekipe su odmjerile svoje snage uz odličnu, ali pomalo napetu atmosferu i pravi timski igru, a u nastavku pogledajte kako je bilo.

i i1 i2 i3 i4 i5 i6 i7 i8 i9 i10 i11 i12

igre1 igre2 igre3 igre4 igre5 igre6 igre7 igre8 igre9 igre10 igre11 igre12 igre13

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.