Šibenska narodna glazba uz klape i soliste večeras na Tvrđavi sv. Mihovila izvode hitove Dušana Šarca

Koncert Šibenske narodne glazbe i gostiju, ove godine pod nazivom ‘Šibenik je to!’, po prvi put će biti održan na Ljetnoj pozornici na tvrđavi svetog Mihovila. Koncert koji počinje u 21 sat posvećen je 75 godina dugom životu i bogatom stvaralaštvu velikog šibenskog skladatelja Dušana Šarca, a publika će imati priliku čuti dvadesetak najvećih hitova koje je maestro sam odabrao.

Hitove Dušana Šarca večeras će pjevati Đani Stipaničev, Marko Škugor, Ivo Pattiera i Helena Bastić, a pridružit će im se klape More, Sebeniko, Šufit i Jadrija, koja se okuplja prvi put nakon osam godina.

Karte u sustavima Eventim i Croatia Tickets su rasprodane, a još uvijek se mogu kupiti na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone te City pointu u Ulici don Krste Stošića 1 po cijeni od 100 kuna. Prijateljima šibenskih tvrđava s važećom članskom iskaznicom na tri kupljene ulaznice četvrta je gratis, poručili su iz gradske ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.