Šibenske SDP-ovke posjetile centar Roman obitelj

U sklopu projekta ‘Izrada suvenira s motivom šibenskog rebusa’,  šibenske socijaldemokratkinje jučer su posjetile Centar za rehabilitaciju ‘Obitelj Roman’ gdje su štićenici Centra u svojim radionicama, koje su opremljene i prilagođene za sve aktivnosti i hobije, pakirali suvenire – sapune koje su izradile članice i simpatizerke SDP-a.

forum sdp1

– Uključivanjem štićenika u aktivnosti potiče se društvo na poštivanje ljudi s poteškoćama u razvoju i poboljšanje njihovog položaja u društvu, a samim tim i kvaliteta života, kao i promoviranje svijesti i razumijevanje uz podršku i priznavanje. Ovim putem zahvaljujemo se svim djelatnicima na vođenju ove hvale vrijedne Ustanove. Također se zahvaljujemo štićenicima  na gostoprimstvu prigodnim poklonima iz njihove radionice, s kojima su nas ugodno iznenadili i obradovali, poručuju članice Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Šibenik .

forum sdp2

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.