Bagatin na jestivi način

Šibenski bagatin u jestivoj verziji: Čokoladni novčić mogao bi postati novi suvenir Muzeja

Projekt Šibenski Bagatin, čija je ideja bila bagatin osmisliti kao deliciju i kao suvenir, predstavljen je u Muzeju grada Šibenik.

Projekt je nastao u suradnji Turističko-ugostiteljske škole  i Tehničke škole koji je financiran od strane Ministarstva turizma kroz program promocija i jačanje kompetencije strukovnih zanimanja za turizam. Šibenski bagatin trebalo je osmisliti kao deliciju i kao suvenir, što se uspjelo u formi čokoladnih novčića.

Nositelj projekta je Turističko-ugostiteljska škola, a Muzej grada Šibenika planira ovu deliciju u budućnosti koristiti kao prodajni suvenir. Prezentaciji projekta, uz predstavnike  Turističko-ugostiteljske i Tehničke škole, prisustvovali su  zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, zamjenica župana Darija Puljić i  ravnatelj Muzeja grada Šibenika Željko Krnčević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.