Šibenski muzej složio je odličan program za lipanj

U Muzeju grada Šibenika za lipanj su složili uistinu zanimljiv i raznolik program gdje ljubitelje umjetnosti uz stalni postav očekuju izložbe, koncerti i predavanja.

Izložba ‘Srednjovjekovne utvrde na rijekama Krki i Čikoli u svjetlu novih istraživanja’ koju su pripremili Državni arhiv u Šibeniku i JU NP Krka otvorena je u petak u izložbenom prostoru Muzeja  i možete je razgledati do 16. lipnja.

Do kraja lipnja u Kulturnom i prezentacijskom centru u Betini  bit ćeotvorena izložba ‘Boško Fržop, prijatelj suhozida’.

U ponedjeljak 4. lipnja u 10 sati ispred muzeja kraj topova na rivi  bit će otvorena izložba ‘Lica svijeta’, povodom Međunarodnog dana nedužne djece žrtava agresije

5. lipnja u 20 sati u Atrij Muzeja predavanje ‘Glazbeni instrumenti iz fundusa Muzeja grada Šibenika’ održat će Vilena Vrbanić.

Kinoklub Šibenik organizira  projekcija crtanog filma ‘Revolting Rhymes/Buntovni stihovi’ 9. lipnja u 20.30 sati u Atriju muzeja.

U suradnji s Crvenim križem Šibenik predavanje ‘Važnost i uloga darivanja krvi’, povodom Međunarodnog dana darivanja krvi bit će održano  14. lipnja u 20 sati u Atriju muzeja.

Otvorenje izložbe ‘Daleko, a opet tako blizu’ na rasporedu je 17. lipnja u 12 sati u izložbeni postavu na obali.

Koncerti povodom Svjetskog dana glazbe bit će održan 21. lipnja od 10 do 24 sata, a tjedan dana kasnije,

27. lipnja u 21 sat u Atriju muzeja Kinoklub Šibenik prikazat će dokumentarac ‘Zdravo maleni’ iz 1980.

Iz šibenskog muzeja podsjećaju kako je stalni postav otvoren svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, subotom i nedjeljom od 10 do 20, a praznikom od 10 do 15 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.