Skelin Mont gradi novi pogon na Podima i zapošljava

Tvrtka za građenje i trgovinu Skelin Mont u Poduzetničkoj zoni ‘Podi’ izgradit će novi objekt na parceli od 11.360 četvornih metara, a kupoprodajni ugovor jutros su potpisali gradonačelnik Željko Burić i direktor tvrtke Ivica Skelin.

– Uz turizam, po kojem Šibenik sve više biva prepoznat, iznimno je važan segment razvoja malog i srednjeg poduzetništva te širenje naše Poduzetničke zone Podi. Čestitam g. Ivici Skelinu na jačanju poslovanja te tvrtki želim mnogo uspjeha u radu, a priželjkujemo sve više investitora i proizvodnih pogona na Podima – kazao je Burić.

IMG_3334

– Gradit ćemo proizvodni pogon za aluminijske konstrukcije, a proizvodnja će se odvijati po najnovijim standardima. Na oko 3500 kvadrata niknut će novi objekt, a uz proizvodni segment, obuhvatit će i takozvani showroom, gdje će se moći ispitati kvaliteta materijala. Investicija je vrijedna 17 milijuna kuna, a već se krenulo s postupkom ishodovanja građevinske dozvole – rekao je Skelin, vlasnik tvrtke koja u ovom trenutku zapošljava 92 radnika.

Novi pogon koji će biti najmoderniji na ovim prostorima, otvorit će mogućnost zapošljavanja novih 20-ak radnika, te dodatno širenje tržišta koje  u ovom trenutku obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i druge susjedne zemlje.

Kupoprodajna cijena parcele iznosi 56.800 eura, a investitor se obvezao u roku od 18 mjeseci od dana sklapanja kupoprodajnog ugovora pribaviti građevinsku dozvolu, odnosno potvrdu glavnog projekta sukladno idejnom projektu i dobivenoj lokacijskog dozvoli te započeti s gradnjom.

skelin6

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.