Školarci, prijavite se na drugu Malu planinarsku školu i uživajte u prirodi

Hrvatski planinarski klub Sv. Mihovil organizira drugu Malu planinarsku školu u vremenu od 16. rujna do 7. listopada, za djecu u dobi od devet do 15 godina.

U sklopu planinarske škole, tri subote i jedan cijeli vikend, planinarit će se po Mosoru, Paklenici, potom se penjati na penjalište u Čikoli i provesti vikend u Alatima gdje se nalazi planinarska kuća HPK Sv. Mihovil. Kroz brojna predavanja planinara, vodiča te članova HGSS-a, djeca će imati priliku upoznati se s planinarskom etikom, opremom, naučiti nešto o orijentaciji, dobrobitima planinarenja te sličnim temama.

Kako bi i djeca i roditelji bili upoznati s potrebnom opremom, izletima i vodičima koji će brinuti o djeci, 31. kolovoza u 19 sati u prostorijama Kluba bit će održan roditeljski sastanak. Ovogodišnju Malu školu vodit će Anita Živković, a prijaviti se možete na broj mobitela 091 534 3771. Cijena škole je 400 kuna, a uključuje troškove prijevoza na izlete te zakuske koja će biti organizirana u Alatima.

Školarci moraju biti članovi HPS-a te po prijavi moraju u prostorijama Kluba ispuniti pristupnicu i platiti članarinu za tekuću godinu u iznosu od 50 kuna plus 5 kuna za iskaznicu. OVDJE  možete preuzeti pristupnicu te popunjenu i potpisanu donijeti osobno.

Prijava za 2. Malu planinarsku školu 2017. smatrat će se valjana tek po primitku uplate na žiro-račun Kluba: IBAN HR9824110061100026823 – navesti ime i prezime te OIB i 2. Mala planinarska škola 2017

Izleti budućih malih planinara bit će organizirani subotom, kako bi se školarci stigli odmoriti u nedjelju i spremni dočekati školske obveze.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.