Studijsko putovanje: Predstavnici čeških putničkih agencija još danas uživaju u našoj županiji

Hrvatska turistička zajednica i češko Udruženje putničkih agencija u suradnji s Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, organizirali su studijsko putovanje i poslovnu radionicu za predstavnike čeških putničkih agencija.

Poslovna radionica_ŠKŽ_1

Studijsko putovanje završava danas u Vodicama, gdje se održava i poslovna radionica između hrvatskih turističkih subjekata te čeških putničkih agencija, a u posljednja tri dana predstavnici su obilazili županiju, kao i najatraktivnije turističke lokalitete.

– Ovo studijsko putovanje i poslovna radionica predstavljaju projekt koji za cilj ima povećanje turističkog prometa s češkog tržišta, posebice u Šibensko-kninskoj županiji. Dodajmo kako je u dosadašnjem dijelu godine u Hrvatskoj s češkog tržišta ostvareno 785 tisuća dolazaka i 5,4 milijuna noćenja, što u odnosu na isto razdoblje prošle godine predstavlja rast od dva posto – poručuju iz HTZ-a.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.