Subotu iskoristite za posjet Burnumu i uživanje u gastro druženju. Čeka vas i besplatan prijevoz

Završna manifestacija Edukativne muzejske akcije bit će održana sutra od 10 do 15 sati na arheološkom lokalitetu Burnum.

Muzej grada Šibenika za sve zainteresirane sudionike organizira besplatan prijevoz autobusom s polaskom iz Šibenika u 12 sati. Prijave i rezervacije za prijevoz potrebno je izvršiti izravno u Muzeju grada Šibenika.

– Ovogodišnja akcija pokazat će da hrana, kao izvor energije, ali i užitka može biti razlogom okupljanja, učenja i druženja kroz edukativne i kreativne kulinarske radionice. Sudionici će pripremati hranu prema receptima iz različitih povijesnih razdoblja, od prapovijesti, antike i srednjega vijeka pa sve do 18. stoljeća – izvijestili su iz Javne ustanove Nacionalni park Krka.

Također, svim sudionicima manifestacije NP Krka omogućuje besplatan ulaz na završnu svečanost na Burnumu od 10 do 15 sati.

Podsjetimo, u sklopu ovogodišnje 24. Edukativne muzejske akcije Muzej grada Šibenika priredio je program pod nazivom ‘Kulinarski vremeplov’ u suradnji s Kninskim muzejom, Gradskim muzejom Drniš, Muzejom betinske drvene brodogradnje, Turističko-ugostiteljskom školom Šibenik i Javnom ustanovom ‘NP Krka’.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.