Od Stare ceste do Ulice Primorske čete

Treća faza radova u Ulici kralja Zvonimira počinje ranije: Promet će biti dodatno otežan

Treća faza radova na projektu Aglomeracija u Ulici kralja Zvonimira kreće znatno ranije od predviđenog roka, odnosno u ponedjeljak, na potezu od Stare ceste do Ulice Primorske čete.

Promet na toj dionici bit će potpuno zatvoren, a ranijim ulaskom u novu fazu dodatno će biti otežano prometovanje u centru grada jer više neće biti moguć pristup kroz Njivice i ulicu Bribirskih knezova te će glavnina prometa ići kroz Staru cestu.

Inače, projekt Aglomeracija Šibenik najveći je infrastrukturni šibenski projekt u 21. stoljeću koji obuhvaća obnovu i izgradnju 51 kilometar kanalizacijske i 35 kilometara vodovodne mreže na šibenskom području.

Radovi obuhvaćaju 23 ulice u Šibeniku, kompletnu izgradnju kanalizacijske mreže i rekonstrukciju vodovodne mreže za naselja Brodarica, Krapanj, Zablaće, Podsolarsko i Jadrtovac. Bit će izgrađeno 12 crpnih stanica, napravljena rekonstrukcija postojeće centralne crpne stanice u Mandalini i do nje dio novog cjevovoda od uređaja za pročišćavanje što će riješiti neugodne mirise koji se javljaju tijekom ljeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.