Trudnice, povedite svoga partnera na radionice u bistro SHE i zajedno se educirajte o trudnoći

Radionica za trudnice ali i njihove partnere bit će održana 2. i 4. travnja u ateljeu SHE s početkom u 10.30 sati. Edukaciju će voditi magistrica sociologije i pedagogije Maja Šintić, sudjelovanje je besplatno.

Polaznici će dobiti sve korisne informacije o promjenama u tijelu u visokoj trudnoći i tijekom porođaja, pripreme za novu životnu ulogu, mitovima i zabludama o porođaju, tehnikama olakšavanja boli i pametnog odlaska u rodilište, vještinama komunikacije i zauzimanja za sebe, informacijama o potrebama žene i djeteta u rodilištu i poslije poroda te o povezivanju s djetetom, dojenju, nošenju i slično.

– Radionice će trajat jedan sat i 30 minuta, a tijekom radionice koristi se niz interaktivnih oblika rada kojima se korisnike aktivno uključuje u proces učenja i osnažuje za preuzimanje aktivne uloge u procesu učenju – poručili su organizatori na Facebook stranici događaja.

Prijaviti se možete OVDJE.

Inače, Šintić je od prošle godine aktivna članica i predsjednica Šibenske udruge mladih. Od 2017. godine ona je i majka, od kad se aktivnije zanima i za trudnoću, porod te rani odgoj. Savjetnica je za nošenje beba i djece te organizatorica Babywearing druženja i Šibenske knjižnice nosiljki, ali i pokretačica niza inicijativa povezanih uz prava žena. Maja ima bogato iskustvo rada s grupama odraslih kao i rada u odgojno-obrazovnih ustanovama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.