Proglašeni najbolji po kategorijama

U Gradskoj knjižnici pogledajte izložbu dječjih radova ‘Upoznaj svoja prava’Foto: Ilustracija

Izložba stripova s likovnog natječaja na kojoj su sudjelovala djeca iz cijele županije na temu ‘Upoznaj svoja prava’, bit će izložena u prizemlju Knjižnice u utorak s početkom u 11.30 sati. Riječ je o projektu povezanom s obilježavanjem 30. obljetnice Konvencije o dječjim pravima čiji su organizatori Društvo Naša djeca Šibenik i Gradska knjižnica Jurja Šižgorića, a najbolji su se birali po dobnim skupinama.

U kategoriji dječjih vrtića proglašeni su najboljima pojedinačni radovi Ive Cukrov i Irine Dunkić iz Šibenske masline pod mentorstvom Pčelica Mentorica Jelene Lasinović i Snježane Pletikose i Radost Mentorica Snježane Elez i Dijane Radić. Iz vrtića Brat Sunce izabran je pojedinačni rad Monike Miljković pod mentorstvom Branke Klisović i Mirjane Balić.

U kategoriji skupnih radova najboljima su proglašena djeca iz Šibenske masline – Vidici  iz skupine ‘Mali sportaši’ – Mirta Vukšić, Petar Jelovčić, Lovre Relja, David Kovač i Dionardo Temaj. Mentorice djece su Irena Kožić i Anita Lambaša, a iz Kućice najbolji su Lora Pavlović, Roko Storić, Jakov Lemac i Cvita Lakoš. Mentorice su Duška Mikulandra i Marina Ljutić.

Iz osnovnih škola za pojedinačni rad proglašeni su najboljima radovi učenika trećeg razreda iz OŠ Jurja Šižgorića – Korine Grgas, Karla Zoričića i Nike Matić. Mentorice su Anita Ljubić i Katica Olivari. Od skupnih radova najbolji su razredi 4.a i 5.b iz OŠ Jurja Šižgorića pod mentorstvom Helene Šarić i Anite Matić, kao i šesti razred iz OŠ Vjekoslava Kaleba.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.