Učenici iz Brodarice i Grebaštice posjetili gradonačelnika i županijsku upravu

Učenici trećih razreda Osnovne škole Brodarica i Područne škole Grebaštica, posjetili su danas šibenskog gradonačelnika Željka Burića i njegovog zamjenika Paška Rakića u sklopu terenske nastave.

U pratnji svojih učiteljica i ravnatelja škole Emila Božikova, učenici su gradonačelniku i zamjeniku postavljali različita pitanja o poslu i svakodnevnom životu, a najviše ih je zanimalo kada će njihova škola u Brodarici dobiti sportsku dvoranu.

Između ostalog, zanimalo ih je kako se postaje gradonačelnikom, je li teško obnašati tu funkciju te koje su gradonačelnikove obveze.

29366-v

Učenici, koji u okviru školskog programa uče o županijama, potom su posjetili i županijsku upravu, a taj im je posjet omogućio da saznaju više te da se pobliže upoznaju s ustrojem i djelokrugom Županije kao i radom župana i njegovih zamjenika. Tijekom druženja s učenicima, na sva njihova pitanja odgovarali su zamjenik župana Nikola Blažević i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Diana Ercegović.

29369-v

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.