Učenici s Brodarice kod Burića: Radimo na tome da vaša škola dobije dvoranu

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Brodarica i područne škole Grebaštica posjetili su danas gradonačelnika Željka Burića u okviru terenske nastave iz predmeta Priroda i društvo.

U pratnji svojih učiteljica Mirele Sladić i Ursule Jurić te ravnatelja Emila Božikova, učenici su gradonačelniku postavljali brojna pitanja, a posebno ih je zanimalo kada će njihova škola u Brodarici dobiti sportsku dvoranu.

IMG_9970

– Radimo na tome da vaša škola dobije dvoranu koju i zaslužuje. Trenutno pripremamo dokumentaciju, a projekt izgradnje sportske dvorane prijavit ćemo na fondove Europske unije. Intencija nam je i organizacija nastave u jednoj smjeni te uvođenje produženog boravka, kazao je Burić.

Djecu je zanimalo je li teško biti gradonačelnik, koji je posao gradonačelnika te koji će sve sadržaji biti izgrađeni na novoj plaži u Brodarici.

IMG_9969 IMG_9967

Osim što su ga obasuli pitanjima, učenici su htjeli i snimiti ‘selfi’ s gradonačelnikom kao trajnu uspomenu na dan prepun bogatih iskustava. Prije susreta s gradonačelnikom, učenici su, naime, posjetili župana Gorana Pauka te obišli tvrđavu sveti Mihovil.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.