Unatoč kiši, Šibenčani pohrlili po neretvanske mandarine

Unatoč kiši i vjetru, Šibenčani su pohrili podržati domaće proizvođaće te strpljivo čekaju na neretvanske mandarine. Porazgovarili smo s našim sugrađanima koji su oduševljeni kvalitetom i cijenom neretvanskih mandarina.

mandarine-poljana-4 mandarine-poljana-6

– Znan što kupujen, kvalitetno je, naše je i nije skupo. Odvojit ću i za domaći limun 12 kuna, čujen mu miris kroz cilu Poljanu, kazala nam Mira.

– Moja dica obožavaju mandarine, a ovo je već druga godina da kupujen ode. Ma prave su, lipe domaće, kazao je Ante.

U kombi je stalo otprilike tona i pol mandarina i limuna, a cijene su četiri kune po kilogramu za mandarine, dok je kilogram limuna 12 kuna.

mandarine1

– Sve je sa ušća Neretve, mandarine su iz dva OPG-a, Curić Babić i Sršen. Ove godine imamo pakiranje za 10 kuna za dva i pol kilograma, te pet kilograma za 20 kuna. Nismo predvidjeli vaganje po kilogramu jer nam je nezgodno zbog vremena i cirkulacije prometa. Ne želimo da Šibenčani puno čekaju na svoje mandarine. Ide nam dobro, ali bome i kiša dobro ide, zaključio je ljubazni prodavač.

mandarine-poljana-4 mandarine-poljana

Naglasio je kako se nadaju novoj suradnji sa Gradom, koji je uz lokalna akcijska grupa More 249 organizirao prodaju neretvanskih mandarina na Poljani. Kupnjom neretvanskih mandarina svi možemo podržati domaće proizvođače.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.