Upisi u 8. Opću planinarsku školu u organizaciji HPK Sv. Mihovil

Hrvatski planinarski klub Sv. Mihovil poziva sve zainteresirane da im se pridruže i upišu se u 8. Opću planinarsku školu, koja će polaznicima omogućiti stjecanje osnovnih znanja i vještina potrebnih za sigurno planinarenje.

Opća planinarska škola osnovni je oblik obrazovanja planinara, te je ujedno i uvjet za upis u škole i na tečajeve planinarskih specijalnosti kao što su alpinističke, sportsko-penjačke, speleološe, markacijske te vodičke škole.

Uz iskusne planinare, planinarske vodiče, speleologe i pripadnike GSS-a, polaznici će pratiti predavanja i odlaziti na izlete. Potrebna oprema za početak planinarenja su gojzerice (visoke cipele) i ruksak. Ostala oprema se nabavlja postepeno, uz savjete iskusnih planinara.

Ukoliko volite  prirodu i uživate u izletima, a želite istražiti nove krajeve i upoznati nove ljude prijavite se na 8. Opću planinarsku školu u trajnju od 22. ožujka do 7. svibnja i pridružite se HPK Sv. Mihovil. Voditeljica škole je Antonia Viljac koja je ujedno i planinarski vodič. Predavanja će se održavati u prostorijama HPK Sveti Mihovil od 18 sati, a sadržavat će teoretski dio od najmanje 30 sati, kao i praktični dio na terenu.

Prijaviti se možete do 20. ožujka, uz uplatu školarine od 250 kuna i 125 kuna za planinarsku iskaznicu ako niste član niti jedne planinarske udruge unutar Hrvatskog planinarskog saveza.

Više informacija možete saznati na broju mobitela 091 884 9271 ili na mail adresi sveti.mihovil.sibenik@gmail.com.

http://www.sv-mihovil.hr/clanci/8-opca-planinarska-skola-upisi-u-tijeku/288.html

https://www.facebook.com/HPKSvetiMihovil/

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.