Urban večeras otvara petu sezonu najljepše pozornice Jadrana

Tvrđava sv. Mihovila, zajedno s prijateljima, večeras uplovljava u petu sezonu najljepše pozornice pod otvorenim nebom. Članove Kluba prijatelja časti koncertom po njihovom izboru- na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze po mnogočemu jedinstveni i posebni Urban i njegova Četvorka!

Mjesta za njih na tvrđavi uvijek ima, a poznato je da pri svakom svom nastupu iznova iznenade publiku i oduševe svojom efektnom izvedbom. Nakon duže koncertne pauze povodom rada na novom albumu, Urban & 4 objavili su singl ‘Kuća sjećanja’ s nadolazećeg albuma. U sjećanja, odnosno lijepe uspomene zasigurno će prerasti i brojni trenutci koje će članovi Kluba prijatelja doživjeti na ovom intimnom koncertu.

Večerašnjim koncertom obilježava se početak ljetne sezone na pozornici Tvrđave sv. Mihovil, uz članove Kluba prijatelja koji su s tvrđavom od prvog dana. Od 20 sati atmosferu na tvrđavi će zagrijati talentirani mladi šibenski DJ Bake Junior setom pod tribinama. Program proslave Dana Kluba prijatelja šibenskih tvrđava se nastavlja u petak, nastupom Nine Romić na Tvrđavi Barone od 21h, dok će se u subotu, 9. lipnja u jutarnjim satima održati radionice za najmlađe članove Kluba, također na Tvrđavi Barone

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.