Uz Urbana i Četvorku prijatelji tvrđava uplovit će u petu sezonu najljepše pozornice Jadrana

Tvrđava sv. Mihovila, zajedno s prijateljima, uplovljava u petu sezonu najljepše pozornice pod otvorenim nebom. Tako će članove Kluba prijatelja počastiti koncertom po njihovom izboru- na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze po mnogočemu jedinstveni i posebni Urban i njegova Četvorka!

Mjesta za njih na tvrđavi uvijek ima, a poznato je da pri svakom svom nastupu iznova iznenade publiku i oduševe svojom efektnom izvedbom. Nakon duže koncertne pauze povodom rada na novom albumu, Urban & 4 objavili su singl ‘Kuća sjećanja’ s nadolazećeg albuma. U sjećanja, odnosno lijepe uspomene zasigurno će prerasti i brojni trenutci koje će članovi Kluba prijatelja doživjeti na ovom intimnom koncertu.

Ulaznica za koncert u slobodnoj prodaji nema, no članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava mogu u City pointu preuzeti svoju ulaznicu uz predočenje valjane članske iskaznice od danas, 16. travnja. Individualna članska iskaznica vrijedi pri zamjeni za jednu ulaznicu, dok nositelji obiteljske članske iskaznice mogu preuzeti dvije gratis ulaznice. City Point otvoren je od ponedjeljka do subote od 9 do 16 sati! Broj ulaznica je ograničen, pa požurite po svoju!

Naravno, svi koji žele mogu se učlaniti u Klub prijatelja te ostvariti brojne druge pogodnosti poput slobodnog ulaza na obje tvrđave i na sve događaje iz umjetničkog programa Strana B te na filmske večeri Srijedom po svijetu ili pak popusta pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila. Članstvom se potpomaže rad tvrđava, a prihod od članarina koristi se namjenski za obnovu šibenske kulturne baštine. Ove je godine projekt Kluba prijatelja šibenskih tvrđava prepoznat kao uspješan primjer inovativnog razvoja publike u području kulture.

Brojke govore same za sebe: preko 5000 članova, 50 različitih kulturnih programa namijenjenih prvenstveno Klubu prijatelja održanih na tvrđavama u 5 godina postojanja – dovoljan je to razlog za slavlje! Među prijateljima vladaju samo dobre vibracije, pa iz Tvrđave kulture poručuju- ‘vidimo se na tvrđavama!’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.