Velika subota na Tvrđavi Barone: Bogati program privukao brojne Šibenčane

Na šibenskoj tvrđavi Barone  danas se održava bogati radionički program namijenjen najmlađima, ali zabavu su zasigurno pronašli i oni nešto starije.

Na tvrđavi su tako organizirane zabavne igre, a najs(p)retnijima su pripremili i slatke darove.

– Broj članova Kluba prijatelja tvrđava popeo se na 5 tisuća i naravno da nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog uskršnjeg programa ni ove godine nismo dvojili oko organizacije. Ovo je i način da pokažem djeci igre koje se igraju u parovima i kojima se potiču socijalne vještine, kazala je Morana Periša.

barfone barone1 barone2 barone3 barone4 barone5 barone6 barone7 barone8 barone9 barone11 barone12 barone13 barone14

Velika subota početak je i proljetnog promotivnog razdoblja na Tvrđavi Barone koje će trajati do 23. ožujka. U ponudi suvenirnice pripremili su prigodnu selekciju poklon paketa po promotivnim cijenama. Posjetiteljima omogućuju iznajmljivanje AR naočala za samo 10 kn. Dodatno za svaki račun ostvaren na Tvrđavi Barone posjetitelji ulaze u bubanj za Barone uskršnju lutriju u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade:

  • 2 ulazniceza koncert Stereo MC na Tvrđavi sv. Mihovila
  • 1 pijat za dvojeu gastro-ugostiteljskom objektu Tvrđave Barone
  • godišnja članarinaKluba prijatelja za dvije osobe (ili  1 obiteljska članarina)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.