Vežite se jer Festival putnika ‘polijeće’ za dva dana i ugostit će uistinu sjajne putnike

Arhiva

Croatian Travel Festival i ove godine Šibenčane ‘vodi’ na daleka putovanja zahvaljujući brojnim zanimljivim gostima koji će kroz priču, film ili fotografiju dočarati svijet.

Pričom o usponu na Mont Blanc i Triglav pod nazivom ‘Kad Alpe kažu DA!’, šesto izdanje festivala će otvoriti Antonia Viljac i Anita Živković. O ljubavi prema planinama, ali i planinarenju nekad i danas, priču će nastaviti onaj koji na tu temu ima najviše za reći. Veliki Stipe Božić i ove godine dolazi na festival, a na pozornici u klubu Azimut će mu se pridružiti Marica Mihaljević koja će otkriti kakav tip planinara su današnji mladi ljudi. Prvi dan festivala svojom će putopisnom pričom iz Kolumbije zatvorit Vedran Buble.

 

Croatian Travel Festival

Donosimo vam program prvog dana festivala, ČETVRTAK 25.05.2017. Kako su naši gosti predavači često na putovanjima, čekamo još jednu potvrdu gostovanja pa stoga još nismo objavili kompletni program…


Festival će  ugostiti Ivicu Kostelića, našeg najtrofejnijeg skijaša koji će inspirativnom pričom približiti publici svoj skijaški život i destinacije na koje ga je skijanje odvelo. Uz najpoznatije domaće putnike i putopisce, po prvi puta Croatian Travel Festival će ugostiti poznatu producenticu i novinarku iz SAD-a,  Ashley Colburn. Dobitnica dvije prestižne nagrade Emmy kojima je nagrađena za svoje putopisne dokumentarce,  će u priči pod nazivom „Finding the wonder in the World“ , u okviru programa trećeg dana festivala otkriti kako  je ljubav prema putovanjima i stalnom istraživanju novih destinacija, uspješno pretvorila u svoj „posao iz snova“.

Novost na festivalu koji već šest godina u Šibeniku okuplja one koji vole putovati, slušati priče o putovanjima, kao i uživati u brojnim fotografijama s destinacija iz svih krajeva svijeta, je i projekcija dva filma.

Uz predavanja festival nudi i mnoštvo popratnih događanja, ali i dobru zabavu uz nikad bogatiji glazbeni program. Drugog dana održavanja festivala, 26. svibnja, koncert će u klubu Azimut održati sjajna glazbenica i kantautorica Sara Renar, dok će se u subotu, 27. svibnja na tvrđavi Sv. Mihovila održati veliki koncert grupe S.A.R.S.

– Suradnja Tvrđave kulture Šibenik i Croatian Travel Festivala omogućila je da u sklopu festivala imamo ovako jedan sjajan koncert, poručuju organizatori.

Kompletan program festivala koji će se održati od 25. do 28. svibnja možete pogledati OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.