VIDEO Šibenske brade već dosad prikupile više od 10 tisuća kuna za humanitarne svrhe

Brijanje po parku, novi Adventurin program humanitarnog karaktera kulminirat će danas i sutra kada će se, od 17 sati, u posebno osmišljenoj kućici-brijačnici na srednjoj etaži Parkića udružiti šibenski brijači i frizeri iz frizerskog salona Ana i muških frizerskih salona Arkada, Apolon, A&G, BB i Pilus.

Sve što danas i sutra ovi vrijedni brijači Djeda Božićnjaka obriju i poštucaju ići će za Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac za kupnju uređaja koji će omogućiti lakšu i veseliju svakodnevnicu djeci s najtežim poteškoćama.

Podsjetimo, u ovu humanitarnu akciju prije desetak dana uključilo se šest šibenskih bradonja koji su već dosad prikupili preko 10.000 kuna za skidanje svojih brada, a kako će poznata lica izgledati bez svoga zaštitnoga znaka možete pratiti danas od 17 sati u brijačnici Djeda Božićnjaka u Parkiću ili na live-streamu na Facebook stranici Adventure!

Međutim, ni naši udruženi brijači niti bradonje koji su skupljali sredstva za uklanjanje svog zaštitnog znaka – brade nisu sami, već su im se pridružile ekipe entuzijasta – da bi lice nakon brijanja bilo nahranjeno, a brada sjajna pobrinut će se Sapunoteka, da biste se zaštitili od hladnoće brinut će Pivovara 022, dok je Šibenska pivovara tu za zaštitu od samoće; za glazbenu podlogu zadužena je Udruga Echo, a da bi cijeli svijet mogao pratiti Brijanje po Parku pobrinuli su se momci uz Photo Studija 82.

Daj i ti svoju bradu jer narast će ti nova! Danas i sutra brijemo po parku!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.