Za sve one koji još nisu obavili blagdansku kupovinu: Provjerili smo kako rade trgovine za predstojeće blagdane

Većina trgovina i trgovačkih centara na Badnjak će raditi skraćeno, dok će za Božić i blagdan svetog Stjepana također imati skraćeno radno vrijeme ili uopće neće raditi. Za sve one koji još nisu stigli obaviti posljednju kupovinu pred blagdane, provjerili smo radno vrijeme trgovina kako biste znali gdje još stignete obaviti shopping i koje će trgovine raditi na Stipanje.

Trgovački centar Plodine na Badnjak će raditi do 18 sati, dok će na Božić biti zatvoren. Na Stipanje će, pak, imati nedjeljno radno vrijeme, ovisno o pojedinoj trgovini. I na Staru godinu radit će do 18 sati, dok će na Novu godinu sve trgovine Plodina biti zatvorene.

Što se Kauflanda tiče, danas će biti otvoren do 16 sati, a potom će svi njihovi zaposlenici odmarati na Božić i blagdan sv. Stjepana. Na Staru godinu bit će otvoren do 18 sati, a Novu će biti zatvorene trgovine.

I trgovački centar Tommy pridružio se praksi sve većeg broja trgovačkih lanaca, pa će tako danas raditi skraćeno do 17 sati, a na Božić i Stipanje će biti zatvorene trgovine.

Konzum u Dalmare centru danas će raditi do 17 sati, dok će na Božić i Stipanje biti zatvoren. Na Staru godinu radit će također skraćeno do 15 sati, kao i na blagdan Sveta tri kralja. Ipak, svaka trgovina Konzuma ima različito radno vrijeme, stoga OVDJE provjerite radno vrijeme vama najbliže Konzum trgovine za predstojeće blagdane.

Lidl, pak, radi najkraće. Danas do 14 sati, a sutra i prekosutra njihovi će trgovački lanci biti zatvoreni.

Spar trgovina u Njivicama danas će raditi do 16 sati, a na Božić će biti zatvorena. Na blagdan svetog Stjepana bit će otvorena od 8 do 14 sati, dok će na Silvestrovo raditi od 8 do 18 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.