Od 25. do 27. kolovoza

Zabava za sve generacije: Dječja međunarodna pripetavanja na Kapriju

Na otoku Kapriju, od 25. do 27. srpnja, održat će se tradicionalna Dječja međunarodna pripetavanja. To je manifestacija u sklopu koje će djeca s Kaprija i gosti odmjeriti snage u raznim disciplinama kao što su nogomet, balote, skokovi u more, nošenje jaja u žlici, skakanje u vrećama, povlačenje konopa.

Dječja pripetavanja ove će se godine održati na glavnom trgu, nogometnom i košarkaškom igralištu, na zogu za balote i na rivi. Programi se odvijaju od 18 sati.

Nakon igara, sudionici i mještani se okupljaju oko pozornice te se odvija program ‘Pokaži što znaš’ tijekom kojeg se pjeva, recitira, muzicira, pleše, a nakon čega slijedi podjela diploma i nagrada svim sudionicima natjecanja. Djeca će sudjelovati i u likovnim radionicama u samom centru mjesta. Svako dijete dobit će majicu, sok, sladoled i pizzu.

Međunarodne dječje igre organizira udruga Baščovjek, voditeljica Irja Kren te mještani otoka Kaprija uz podršku lokalnih ugostitelja i Grada Šibenika.

– Kaprijske igre donose dinamiku i radost cijelom otoku te su primjer odlične suradnje svih generacija koje su na otoku te međunarodnog prijateljstva i razumijevanja – poručuju organizatori uz poziv svima da im se pridruže.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.