Znate li što sve naša županija nudi za uživanje i avanturu?

Predstavljanje nove turističke ponude na području Šibensko-kninske županije će se održati u četvrtak u galeriji kluba Azimut s početkom u 11 sati.

Cilj predstavljanja je upoznavanje turističkih djelatnika s novim izletima i adrenalinskim sadržajem koji će obogatiti turističku ponudu te iskoristiti sve potencijale i prirodne ljepote naše županije,izvijestili su iz agencije Hrvatski klub putnika na Facebooku.

Adrenalinski turizam dodatni je element koji može značajno doprinijeti produljenju boravka gostiju u našoj županiji ,a uzbudljivu, avanturističku i autentičnu stranu putovanja itekako je moguće doživjeti unutar granica Šibensko-kninske županije.

Zip line iznad kanjona rijeke Čikole, kayaking kroz kanal sv. Ante te jeep safariji u unutrašnjosti županije, samo su dio atraktivnih aktivnosti koje će dodatno obogatiti turističku ponudu ovog područja.

Predstavljanju će se pridružiti i Šime Stipaničev iz agencije Archipelago Tours koji će prezentirati ponudu izleta brodom na Kornate, ali i ostale otoke šibenskog akvatorija.

Za kraj će Filip Baraka predstaviti vinariju Baraka i ponuditi na degustaciju nekoliko svojih sjajnih sorti vina, a bit će moguće ispred Azimuta razgledati džipove, kayake, speedboat i  upoznati se s opremom za zipline kod instrukora.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.