5. sajam otočnih proizvoda – Tkon

U Tkonu na otoku Pašmanu 08. ožujka  će se održati 5. sajam otočnih proizvoda kojeg već tradicionalno prati događanje Škraping kao poticaj razvoja otočne proizvodnje, očuvanje izvornosti i autohtonosti podrijetla sa otoka kao i poticaj otočnim proizvođačima da se kandidiraju za dobivanje prestižne oznake HOP- hrvatski otočni proizvod.

Na ovogodišnji 5. sajam otočnih proizvoda prijavilo se rekordnih 45 izlagača i to 20 izlagača nositelja oznake HOP koji dolaze sa otoka Pašmana, Hvara, Visa, Brača, Cresa, Dugog otoka, Prvića, Šolte, Murtera, Paga i polutoka Pelješca, 19 izlagača sa otoka Pašmana, Silbe i poluotoka Pelješca koji još nemaju oznaku HOP i 6 izlagača koji nastupaju kao gosti Sajma iz Biograda na Moru, Zadra i sv. Filipa i Jakova.
Sve infromacije o utrci Škraping i načinu prijave na utrku koja traje do 28. veljače, nalaze se na web stranici www.skraping.hr

Popis izlagača 5. sajma otočnih proizvoda Škraping Tkon-otok Pašman 2014

Program događanja kroz Škraping tjedan od 02. do 09. ožujka 2014.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.