AUTO-MOTO: Ante Gracin i Tino Vrdoljak dovezli do trećeg mjesta u Dubrovniku

Protekli vikend članovi Auto karting kluba Rogoznica nastupili su na 9. Nagradi Ragusa racing 2014. koja se vozila u Banićima pored Dubrovnika. Prvog dana natjecanja, petak 26. rujna, vozile su se trke u disciplini autoslalom, dok su se dan poslije, u subotu 27. i nedjelju 28. rujna, vozile trke u disciplini kronometar. Put Dubrovnika krenula su tri vozača AKK Rogoznica i ostvarila zapažene rezultate u svojim kategorijama.

-Trke u oba dvije discipline bodovale su se za Prvenstvo Hrvatske, a utrka na kronometar bodovala se i za Prvenstvo Regije jug. Članovi našeg kluba i ovom prilikom  su ostvarili  odlične rezultate pa je tako Luka Šišak u klasi 5 osvojio 4. mjesto, a u kategoriji juniora 3. mjesto. Ante Gracin je u klasi 4 osvojio 3. mjesto, dok je naš treći član, Tino Vrdoljak u klasi 6 također bio treći – kaže nam Ivica Radić predsjednik AKK Rogoznica.

auto111

Veliki je to uspijeh članova jednog od najmlađih klubova Hrvatskog auto i karting saveza, pogotovo ako se uzme u obzir da su prošlotjedni rezultati ostvareni u konkurenciji 54 prijavljena vozača. Do kraja prvenstva pred članovima AKK Rogoznica ostaju još dvije trke u disciplinama kronometar i autoslalom na kojima će pokušati doći do novih bodova kojima bi zadržali trenutno drugu poziciju najboljih dalmatinskih klubova u disciplini autoslalom. Uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju te ponekad nepredvidljivi tijek događanja, Radić ne skriva zadovoljstvo ovogodišnji ostvarenim rezultatima.

UKUPNO DRUGI

-Uvijek može biti bolje, ali i gore. Dosta je faktora na koje se u auto trkama ne može utjecati, pa iako su očekivanja na početku prvenstva bila i nešto veća, ne možemo se požaliti na do sada ostvarene rezultate. Trenutno smo na drugom mjestu klubova Prvenstva regije jug, a drugu poziciju Prvenstva Hrvatske držimo i u kategoriji povijesnih vozila gdje je naš vozač Ante Gaćina u svojoj klasi također drugi – kaže Radić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.