DVD Bilice dobilo još jedno vatrogasno vozilo i postavilo svojevrsni rekord

Facebook

DVD Bilice bogatije je za još jedno vozilo TAM 80 čiju je nabavu financirala vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije te će stoga društvo ovo ljeto imati na raspolaganju čak dva vatrogasna vozila samo 6 mjeseci nakon formalne registracije u državnoj upravi.

– To predstavlja svojevrstan rekord i vjerojatno nijedno društvo u povijesti naše županije nije u tom smislu imalo povoljniju startnu poziciju! Ovo vozilo je u besprijekornom, gotovo tvorničkom, stanju, a skupa s vozilom smo dobili i rezervoar od 500 litara i skupocjeni visokotlačni modul s manje od 10 radnih sati na kontu šta ga čini mini navalnim vozilom.
Ovim putem želimo izraziti zahvalu vatrogasnoj zajednici, ali ne samo njima!  Naime, posebnu zahvalu i pozdrave šaljemo našim prijateljima iz DVD-a Pirovac koji su se nesebično ponudili asistirati nam prilikom prijevoza vozila od Slovenske granice do Bilica, objavili su na svojim stranicama.

 

DVD Bilice

Ponosni smo šta vam možemo priopćiti kako je naše društvo od danas bogatije za još jedno vozilo TAM 80 čiju je nabavu financirala vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije te će stoga naše…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.