Dvije Biličanke, Branka i Ljubica, ispale iz showa ‘Tri, dva, jedan, kuhaj!’

Dvije biličke promotorke kuhinje i igara Branka i Ljubica Mihaljević, koje su se već nekoliko puta natjecale u raznim kvizovima, sinoć su u natjecateljskoj emisiji ‘Tri, Dva, Jedan, Kuhaj!’ osvojile najmanje bodov, te tako ispale iz natjecanja.

branka i ljubica

U emisiji su pokazale svoju snalažljivost, vedrinu i humor koji je poznat ne samo u obitelji Mihaljević, nego i u cijelim Bilicama.

tri dva jedan2

Za one koji nisu znaliLjubica se natjecala u kulinarskom showu Mastershef, a zajedno sa još troje članova obitelji obje su se natjecale u kvizu “Pet na Pet”.

Osim televizijskog natjecateljskog duha ove cure imaju i onaj lokalni, bilički.  Naime, Branka i Ljubica već godinama zajedno sa ostalim jakim i srčanim ženama iz Bilica, osvajaju medalje na Biličkom srcu u potezanju konopa, a  Branka Mihaljević je jedna od začetnica prošlogodišnjeg prvog Dječjeg biličkog srca!

tri dva jedan

Zasigurno ovo nije kraj za cure iz Bilica, od kojih očekujemo još puno pojavljivanja i promoviranja Bilica i biličke snage i snalažljivosti na televiziji!

IZVOR: Bilice.com.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.