FOTO: Biličani dobivaju prvo malonogometno igralište

Za desetak dana se u Bilicama otvara prvo malonogometno igralište, piše BiliceInfo. 

bilice_igraliste 2

Vlasnik je Josip Gatara, koji od svoje osme godine igra mali nogomet i iza sebe ima bezbroj pehara i medalja. Ljubav prema nogometu će pretvorit u posao, što je logičan slijed nakon toliko godina, a u životu nema ništa ljepše nego radit ono što voliš. Ovih dana postavili su umjetnu travu, uredili okoliš i parking, a za par dana slijedi postavljanje kabina za presvlačenje i rasvjetni stupovi.

bilice_igraliste 4

Igralište se nalazi u blizini osnovne škole u Bilicama i kafića DJ, a posao će voditi
Josip i njegova supruga Meri. Gatara i njegova obitelj se nadaju da će ovo biti pun pogodak za cijelo mjesto, jer kao što sami znate iz dana u dan naše Bilice napreduju, a da su Bilice pune talentiranih mladih igrača govori činjenica da imamo reprezentativce malog i velikog nogometa, trenere te mnoge sportaše na koje smo ponosni!

bilice_igraliste 3

Termini za igranje nogometa će biti po sat vremena. A svi zainteresirani možete se javiti na broj : 099 513 4350. Otvorenje je za 10 dana.

 

Tekst : Martina Japundžić

Fotografija : Privatna galerija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.