FOTO: Mali Biličani u posjeti županu: Hoće li se u Bilicama graditi skakaonice?

Učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole Jurja Dalmatinca, Područna škola Bilice u pratnji učiteljica Nataše Vučenović i Josipe Bilušuić Brailo posjetili su Županiju u sklopu terenske nastave.

bilice ucenici 4

bilice ucenici 3

Dvadeset učenika trećeg razreda i četrnaest učenika četvrtog razreda Područne škole Bilice ugostili su župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović.

bilice ucenici 5

S obzirom da učenici u sklopu nastavnog plana i programa iz predmeta Priroda i društvo uče o funkcioniranju županije, pokazali su veliki interes i županu su postavili brojna pitanja. Učenike je zanimalo koliko županija ima stanovništva, što radi župan, je li teško biti župan, kako se postaje župan, kada i kako je županija nastala, učenike je također zanimalo kada će biti otvoren ženski nogometni klub u Šibeniku i hoće li se u Bilicama graditi skakaonice.

bilice ucenici 2

bilice ucenici 1

Župan je na kraju druženja i fotografiranja učenicima poručio da želi da nauče što više o bogatstvu kulturne baštine i ljepotama koje nas okružuju, te je svima darovao DVD o ljepotama Šibensko-kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.