FOTO: Prije subotnjeg finala sudionike Biličkog srca oduševilo potezanje konopa i mura u petak

Prije večerašnjeg velikog finala 11. po redu manifestacije Biličko srce koja se održava u Stublju, Mikulandre, evo kako je bilo sinoć, u petak, 17. srpnja.

Visoke temperature zraka nisu pokvarile zabavu pa je vesela atmosfera Biličkog srca još jednom privukla velik broj ljudi. Odigrane su nogometne i košarkaške utakmice, igrale su se, naravno, balote, a mnogi će reći, posebnu pozornosti privuklo je potezanje konopa muškaraca.

bilicko srce_2015 (3)

 

bilicko srce_2015 (14)

Najveća atrakcija, kako to obično biva, bila je mura (tzv. šije šete) u kojoj je tradicionalno sudjelovao i načelnik Općine Bilice.

bilicko srce_2015 (1) bilicko srce_2015 (6)

Uz dobru zabavu ide i dobar zalogaj, a prizalogajiti se mogla papalina. Humanitarna akcija u kojoj Biličani pomažu mladom Hrvoju nije izostala ni sinoć kad se Biličanima pridružila i njegova sestra.

bilicko srce_2015 (7) bilicko srce_2015 (9) bilicko srce_2015 (10)

Biličko srce još je jednom obilježilo veselo druženje do kasnih noćni sati.

bilicko srce_2015 (12) bilicko srce_2015 (15)

Veliko finale svih disciplina na rasporedu je večeras, subota, 18. srpnja, a bit će tu i neke nove discipline poput grede, hodanje s jajem u žlici, veslanje. Velika zajednička večera uz koncert klape Bracera iz Vodica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.