INTERVJU: Biličanin Marjan Slavica: ‘Imao sam malu tremu prije nastupa u The Voiceu’

Nakon uzbudljivog vikenda i natjecanja u showu “The Voice” odlučili smo vas bolje upoznati s našim trenutačno najpopularnijim mještaninom Bilica, Marjanom Slavicom.

Ovaj samozatajni mladić vrhunskog glasa od malih nogu je spontano zavolio glazbu i u samim počecima kako kaže, svirao gitaru naopako, jer je lijevoruk, a većinu stvari koje je naučio svirati i pjevati uspio je slušajući izvođače.

Uz sestrinu gitaru i malo mašte počeo je pisati i pjesme, ali ih još uvijek nije nigdje objavio, pa se nadamo da će to vjerojatno biti uskoro s obzirom kojim putem ide njegov život.

marjan naslovna

Uz rock glazbu koju obožava, jer smatra da je sirov i potiče na razmišljanje, Marjan svoje misli i inspiraciju pronalazi u prirodi, te se zajedno s obitelji bavi pčelarstvom što zahtjeva puno strpljenja i znanja, kao i u glazbi.

Sebe vidi u indie rock žanru, a glazbeni uzor mu je John Frusciante, bivši gitarist Red Hot Chili Peppersa.

Teško mu je od svih pjesama izabrati najdražu, ali jedna koja mu je posebna je Never tear us apart od australskog benda Inxs jer ga podsjeća na neke nezaboravne trenutke u životu.

Njegov prvi live nastup bio je sa bendom iz srednje škole, a svirali su na svom maturalnom plesu.

Super stvar u tom nastupu je bio, što su svirali pred svojom publikom, pa nije bilo puno treme jer im je to više prošlo kao zezancija i zabava.

marjan3

Po završetku srednje škole, Marjan se ipak zadržao u školskim hodnicima, pa trenutačno radi u jednoj osnovnoj školu u Šibeniku kao voditelj računovodstva.

Na nastupu u showu The Voice imao je malu tremu, koju se nada pobijediti u idućim nastupima prije kojih ima ritual, a to je “prestani razmišljati i prepusti se osjećaju”.

Nadamo se da će Marjan daleko stići s glazbom, pisanjem pjesama i da će svoj talent i kreativnost moći pokazati svijetu, jer nas je već oduševio!

Izvor: Bilice.com.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.