Zbog imenovanja spornog mula u Bilicama, SDP pokreće postupak protiv Ante Grubišića

Županijski SDP pokreće stranački postupak protiv Ante Grubišića, ujedno člana Županijskog odbora. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Zbog Odluke Općinskog vijeća Općine Bilice o imenovanju nezakonito izgrađenog mula u Bilicama, u kojoj je sudjelovao vijećnik SDP-a, Županijski odbor SDP-a Šibensko-kninske županije pokrenuo je stranački postupak protiv Ante Grubišića, ujedno i člana Županijskog odbora.

Naime, podržavanjem ove Odluke, Ante Grubišić je prekršio Statut, te programska načela i ciljeve SDP-a. Stav SDP-a u vezi antifašizma kao jednom od poštovanja prema civilizacijskoj tekovini suvremenog svijeta nebrojeno puta u javnosti je istaknut, tako da ova unutarstranačka procedura pokretanja postupka, može se reći, automatizmom je pokrenuta.

Također, podržavajući izgradnju nezakonitog mula, podržava se i bezakonje u demokratski uređenoj pravnoj državi. Sposobnost lokalne uprave, pa tako i općinske vlasti u Bilicama, ogledava se i u što efikasnijem i bržem rješavanju potreba građana na svom području, stoga opravdanje da se nije moglo čekati potrebnu dokumentaciju, ne drži vodu i ukazuje na nepoštivanje Republike Hrvatske i njenih propisa i zakona.

Ivan Klarin, Predsjednik ŽO SDP-a Šibensko-kninske županije

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.