Dani zmaja u rogozničkoj Marini Frapa

U Marini Frapa u Rogoznici sutra, 22. lipnja bit će otvoren prvi podmorski bar ‘Zmajeva špilja’ te je pripremljen cijeli niz događanja. Podvodni bar svjetska je i jedinstvena atrakcija koja svojim neobičnim ambijentom plijeni veliku pažnju kako domaćih tako i stranih gostiju. U izgradnju ovog neobičnog objekta uložen je jedan milijun eura.

U vrućim ljetnim mjesecima ‘Zmajeva špilja’ rashladit će vas svojim dubinama, a pomno odabrana rasvjeta, namještaj te pogled kroz okna Zmajeve špilje na zaigrani ples mnoštva riba Jadranskog mora poput orade, brancina, pica, girica, uz čašu vrhunskog vina i prvoklasnog pjenušca.

Nesvakidišnji ambijent s prozorima u riblji svijet hrvatskog podmorja razlog je više da posjetite špilju te se prepustite morskim čarima na sasvim drugačiji način.

Podvodni bar ‘Zmajeva špilja’, svjetska jedinstvena atrakcija je izgrađena prema legendi o jezeru ‘Zmajevo oko’, jezera koje se nalazi u neposrednoj blizini Marine Frapa, te se ove godine njemu u čast organizira kulturno – zabavni program ‘Dani Zmaja’ u Marini Frapa.

PROGRAM DOGAĐANJA:

–    slikar Ive Šime Dobrota i klesar Ivan Pavić izrađivat će svoja umjetnička djela na temu Zmaj i Zmajeva djevojka koji će biti izloženi na glavnom trgu Marine Frapa.
–    od 19:30 do 21:00 sat obilazak bara ‘Zmajeva špilja’ za predstavnike medija
–    od 19:30 do 21:00 sat puštanje zmajeva u pratnji zmajevih djevojaka na štulama
–    21:00 sat – kulturno-zabavni program:
•    igrokaz i lutkarska predstava u izvedbi učenika OŠ Rogoznica
•    indijski ples u izvedbi akademske glazbenice Antonije Karuza
•    fire show ‘Izlazak iz zmajevog gnijezda’ u izvedbi skupine Kulturna alternativa mladih HRAM, Split

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.