‘Domaće je najbolje- sajam domaćih proizvoda’ danas i sutra u Vodicama

Danas i sutra se u Vodicama na Trgu hrvatskih mučenika, održava 2.sajam domaćih proizvoda pod nazivom: ‘Domaće je najbolje – sajam domaćih proizvoda

Na sajmu se kupcima nude domaći proizvodi poput suhomesnatih prerađevina, marinirane ribe, meda i mednih rakija,  maslinova ulja, vina, ulja od konoplje te drugih proizvoda na bazi konoplje,ovči i kravljih sireva, hladno prešana ulja od kima, kožne domaće galanterije,  suvenira i tradicionalnih drvenih igračaka, proizvoda od voća i povrća, nakita, odjevnih i raznih drugih predmeta po prihvatljivim cijenama.

Organizator sajma je uslužni obrt Fotografica – vizualne komunikacije iz Varaždinske županije, a suorganizatori su Grad Vodice te Turistička zajednica grada Vodica.

Izlagači dolaze iz svih regija Hrvatske. To su male i obiteljske tvrtke, obrti ili OPG-i. Putem ovih sajmova nastojimo omogućiti izlagačima izravan kontakt s krajnjim kupcem, a istovremeno kranjem kupcu ponuditi široku paletu kvalitetnih domaćih proizvoda.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.