Donacija od 126 tisuća kuna za dječje igralište u Kninu

Hrvatska obrtnička komora, Zagrebačka banka, Obrtnička komora Šibensko kninske županije i Udruženja obrtnika iz Drniša, Knina, Murtera, Pirovca, Tisnog, Vodica i Tribunja, podržali su projekt izgradnje dječjeg igrališta u Gradu Kninu te su prikupili sredstva za uređenje prostora za bezbrižnu i sigurnu igru kninskih mališana.

Zajednička donacija u iznosu od gotovo 126 tisuća kuna bit će namijenjena za uređenje jednog od četiri segmenta budućeg dječjeg igrališta na lokaciji postojeće zelene površine u Ulici dr. F. Tuđmana.

Inicijativa za izgradnju dječjeg igrališta u Kninu potekla je od Udruženja obrtnika Knin, što je Grad Knin prihvatio te je pripremljena potrebna projektna dokumentacija. Knin, kao grad na području od posebne državne skrbi, s iznimno velikim brojem djece, 2.700 djece do 12 godina, će uz postojeće sadržaje koje im pružaju vrtići i škole uređenjem ovog parka  i ovom donacijom mališanima osigurati prikladan prostor za igru koji im je prijeko potreban.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.