Mali klub s velikim uspjesima

Begonja primio članove Karate kluba Drniš: U manje od godinu dana ‘pobrali’ 65 medalja

Mlade članove Karate kluba Drniš te njihovog trenera Zorana Zoričića, primio je jučer u svom uredu drniški gradonačelnik Josip Begonja, zajedno sa svojim zamjenikom Tomislavom Dželalijom, te predstavnicima Zajednice sportova Grada Drniša.

Od rujna prošle godine pa do lipnja ove godine, Karate klub Drniš nastupio je na 10 natjecanja gdje je osvojeno ukupno 65 medalja. Klub je nastupio na međunarodnim turnirima gdje je ukupno osvojeno 63 odličja, te na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste gdje su osvojene dvije velike medalje – Ana Marija Jukica u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je prvo, a Ivan Baričević u kategoriji mlađi učenici treće mjesto.

Zapažen rezultat na prvenstvu imali su i Marko Strunje, koji je osvojio peto mjesto u kategoriji mlađi kadeti, te Stipe Mijatović sa zapaženim nastupom.

Natjecatelji Karate kluba Drniš redovno se vraćaju sa natjecanja sa osvojenim medaljama, a na međunarodnom turniru u Sisku su završili kao klub sa najviše osvojenih medalja.

Pokazatelj je to da se i sa skromnim financijskim mogućnostima mogu postići vrhunski sportski rezultati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.