Dječji vrtić Drniš upisuje nove članove. Evo dokad traju prijave

Roditelji ili staratelji djece s prebivalištem na području Grada Drniša, Općine Promina, Ružić i Unešić, do 17. svibnja mogu prijaviti djecu za upis u Dječji vrtić Drniš za sljedeću pedagošku godinu.

Prijaviti je moguće djecu koja su u vrijeme zaprimanja prijave navršila minimalno šest mjeseci, a roditelji ili staratelji prijave mogu predati u centralnoj zgradi Dječjeg vrtića Drniš, Antuna Mihanovića 2, Drniš svakim radnim danom u vremenu od 8 do 13,30 sati.

Uz prijavu za upis roditelji trebaju priložiti rodni list za dijete koje se prvi put upisuje i OIB odnosno presliku obavijesti o OIB-u, potvrdu o mjestu prebivališta djeteta ili presliku osobne iskaznice roditelja, potvrdu o radnom statusu roditelja, rješenje o invalidnosti, rodne listove za ostalu djecu u obitelji, rješenje Centra za socijalnu skrb o pravu na pomoć, dokumentaciju o razvojnom statusu djeteta, pravomoćnu presudu o razvodu braka za razvedene roditelje i druge dokaze bitne za ostvarivanje prednosti pri upisu te potvrdu o zdravstvenom statusu djetetu.

Komisija za upis djece izvijestit će o rezultatima upisa do 3. lipnja.

(FOTO: Ilustracija/DV Drniš)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.